Garanție

SATISFACŢIE 100%, GARANŢIE BANII ÎNAPOI 100%!

Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%, chiar de la prima capsulă luată.

Cumperi, testezi şi, dacă nu-ţi place, îţi dăm banii înapoi – fără întrebări!

Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa că avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră!

Cumpăraţi 4 cutii de Herpex de la noi, încercaţi produsul (faceţi tratamentul 2 luni) şi în cazul în care efectele nu corespund aşteptărilor dvs, trimiteţi-ne înapoi cutiile deschise şi cele nedeschise (este important să ne trimiteţi înapoi comanda completă), iar noi vă trimitem înapoi banii cheltuiţi, mai puţin taxele poştale (evident, taxele de transport se plătesc la alte firme – curierat/poştă).

Nu e ţeapă? Unde sunt literele mici, termenele ascunse?

Una la mână: suntem o firmă serioasă, existentă de 10 ani. (SC Hilcon SRL, J19/99/1999, RO11583732). Este o întrebare de prestigiu: nu ne permitem să-i înşelăm pe clienţii noştri. Ştim şi noi că vestea proastă se răspândeşte cel mai repede. Vă garantăm că nimeni nu va spune nimic rău despre firma noastră, pentru că facem totul ca şi clienţii noştrii să fie mulţumiţi 100%.

Nu există termene ascunse, litere mici, steluţe sau orice altceva care v-ar împiedica să vă primiţi banii înapoi. Cum ne permitem acest lucru, cum ne protejăm? Simplu. Dacă un client de-al nostru cere banii înapoi, noi nu mai acceptăm comenzi de la acest client în viitor. Evident, dacă nu este mulţumit, de ce ar mai vrea să facă comandă…?

Ce trebuie să fac dacă sunt nemulțumit?

Pregătiţi un colet: scrieţi o cerere (cu mâna sau cu calculatorul), care să conţină neapărat numele dvs complet şi adresa la care aţi primit comanda (asiguraţi-vă că vă vom recunoaşte ca şi clientul nostru) şi rugămintea dvs de despăgubire. Puneţi în colet cutiile Herpex deschise şi nedeschise (trebuie să ne trimiteţi TOATE cutiile comandate). Trimiteţi-ne coletul prin poştă sau curier pe costul dvs. Dacă puneţi cu plată la destinatar (adică la noi), vom refuza coletul. Adresaţi coletul către Departamentul de garanţii, adresa poştală:

SC Hilcon SRL, 530193 Miercurea Ciuc, str. Iancu de Hunedoara nr. 33, sc. A, ap. 4, judeţul Harghita

În maximum 30 de zile de la data primirii coletului, vă veţi primi banii înapoi printr-un mandat poştal.

Garanţia este valabilă doar la prima comandă şi într-un termen de 70 de zile.

Totuşi, dacă aveţi întrebări referitoare la garanţie, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük